Webinar: Wanneer is het tijd voor een Brandportal?

Wanneer weet je of je als bedrijf klaar bent voor een Brandportal? De Online Kennissessie op 14 november schetst de situaties waarom je organisatie – of de organisatie van je klant – een Brandportal nodig heeft.

Bij goede merkcommunicatie hoort goede technologie. Digitale technologieën helpen om de merkboodschap consistent over te brengen, op elk moment en via elk communicatiekanaal. De ultieme tool in je tech stack om dit te bereiken is de Brandportal.

Het kennissessieteam brengt in het webinar de allerlaatste ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden rondom deze Brandportal in kaart.

Programma Online Kennissessie | 14 november 2023

Kennissessieteam Brandportal Webinar Prindustry

Aanmelden kan hier.

Testimonials Brandportal gebruikers

GGZ Friesland: “Het platform bespaart ons communicatieteam veel tijd en werk. Het is voor hen fijn om alles vanaf één platform te kunnen regelen. We hoeven bovendien niet alles handmatig meer te doen. De templates zijn ideaal voor medewerkers om zelf aanpassingen te doen zonder dat de huisstijl verloren gaat. Missen mensen iets? We updaten de portal regelmatig!”

Arvato Bertelsmann: “Onze winkeleigenaren zien in hun eigen portaal de prijzen van de producten. Met één druk op de knop kunnen zij het gewenste aantal prijskaarten genereren. Er volgt een PDF met de nieuwe prijzen die ze meteen kunnen uitprinten. De time-to-consumer is nu direct. Bovendien worden fouten voorkomen door handmatig invoerwerk te elimineren.”

Brandportal

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK