Surseance voor Blomsma Print & Sign b.v., Drukkerij Badoux failliet

De markt blijft flink in beweging. Naast recente overnames en uitbreidingen van bedrijven verschijnen er ook berichten van surseances en faillissementen.

Rechtspraak Kopbeeld

Blomsma Print & Sign b.v. is een grote en ook zeer bekende speler, vooral in het sign segment. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en biedt talloze producten en diensten aan in dit segment. De surseance is door de rechtbank in Dan Haag uitgesproken op 3 oktober.

Een dag later werd Drukkerij Badoux failliet door de rechtbank in Utrecht failliet verklaard. Dit bedrijf heeft ook al een lange historie van ruim 40 jaar. De drukkerij richtte zich met een full-service benadering op het MKB in het segment ‘commercial print’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK