Vouwkarton verpakking voor snoeptomaten

Tomatenkwekerij ’t Woudt heeft gekozen voor vouwkarton verpakkingen voor de snoeptomaatjes bij supermarkt Jumbo. Dit duurzame materiaal komt in plaats van de plastic verpakkingen.

Tomatenverpakking

Kwekerij ’t Woudt: “Wij vinden het belangrijk om steeds te blijven innoveren. Ook op het gebied van duurzaamheid werken we graag mee aan nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn onze gele en oranje tomaatjes sinds kort verkrijgbaar in een mooie, volledig kartonnen verpakking. Te vinden in alle Jumbo Supermarkten. Heeft u ze al gespot?”

Vouwkartonnen verpakkingen bieden duurzame voordelen. Het Vouwkarton Platform: “Vouwkarton is een circulair materiaal. Het heeft een hernieuw-
bare bron, wordt duurzaam geproduceerd en is recyclebaar. Vouwkarton wordt gemaakt van nieuwe cellulose vezels, gemaakt van hout uit speciale productiebossen, of door het gebruik van gerecyclede vezels uit oud papier en karton. Daarmee is vouwkarton een prima alternatief voor veel verpakkingen van plastic.”

De verpakking is ontwikkeld door Rutgers Printing & Packaging Solutions uit Leiderdorp. Rutgers is producent van vouwkartonnen verpakkingen, food en non-food.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK