Voedingscoach kiest voor magazine

Voedingscoach en dieetauteur Bea Pols komt met iets nieuws. Elke vier weken een magazine met vier gezonde weekmenu’s om af te vallen. De magazines bevatten twaalf, makkelijk te maken, smakelijke en gezonde recepten. Het eerste weekmenu magazine verschijnt deze week, zowel als A5 boekje als e-book. Met haar jarenlange ervaring in het veld, ziet zij in het uitgeven van magazines meer voordeel.

Bea legt uit waarom zij koos voor meerdere magazines in plaats van voor een boek:

Een magazine van 32 pagina’s is: 

– goedkoop. Slechts € 3,95 voor het A5 boekje en € 2,95 voor het e-book. 

– makkelijk. Je hoeft geen kilocalorieën, geen punten te tellen, geen verpakkingen in de winkel uit te pluizen of te rekenen of je dagmenu voldoende eiwitten, niet te veel vet en niet teveel koolhydraten bevat. Dit heeft de auteur al voor je uitgezocht. 

– seizoensgebonden weekmenu’s en recepten. Hierdoor zijn de ingrediënten goedkoper en beter voor het milieu 

– altijd actueel omdat de druktijd van een magazine veel korter is dan voor een boek, ook de oplage is kleiner, waardoor nieuws sneller aan te passen is. Afslankland is immers altijd in beweging.   

De magazines zijn zowel los als via een abonnement of via een thuiscursus te koop. De bijbehorende website met meer informatie, recepten, achtergronden en een column van de dieetauteur, 
weekmenumagzine.nl, gaat op 8 februari live.   

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK