VodafoneZiggo van start

VodafoneZiggo is de naam van de nieuwe Nederlandse communicatie-provider, die deze week van start is gegaan. De twee merknamen Ziggo en Vodafone blijven in het nieuwe bedrijf behouden.
VodafoneZiggo presenteert zich met deze twee merken als een bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatiediensten en entertainment aanbiedt aan consumenten en bedrijven.

“Door het vaste netwerk van Ziggo en het mobiele netwerk van Vodafone te combineren, creëren we een nieuwe digitale snelweg in Nederland. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze samenleving en economie. De eisen aan onze digitale infrastructuur worden alleen maar hoger. Door daar blijvend in te investeren, willen we een bedrijf opbouwen waarop Nederland trots kan zijn. Dat is onze ambitie,“ aldus CEO Jeroen Hoencamp.
“Ook voor ondernemend Nederland zijn we nu en in de toekomst de communicatiepartner bij uitstek. Hoe groot, klein, jong of oud een bedrijf ook is, VodafoneZiggo zorgt ervoor dat ondernemers kunnen rekenen op een betrouwbare digitale infrastructuur van de hoogste kwaliteit.”

Om zowel consumenten als bedrijven bereikbaar en online te laten zijn, is een naadloze integratie van vaste en mobiele netwerken vereist. Ook het Internet of Things biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor innovatie, efficiency en veiligheid, waarvoor integratie van netwerken, systemen en diensten cruciaal is.
Voor eigen medewerkers heeft VodafoneZiggo de bestaande kantoorlocaties geschikt gemaakt voor flexibel werken en, volgens de nieuwe corporate identiteit, ingericht. Om de integratie te bevorderen, worden teams en afdelingen vanaf de start zoveel mogelijk bij elkaar gebracht op de verschillende locaties. Het integratieproces zal zorgvuldig worden uitgevoerd.

Het laatste jaar investeerden Vodafone en Ziggo gezamenlijk ruim € 800 miljoen in onder andere het netwerk en IT. Ook de komende jaren investeert de nieuwe onderneming daar fors in, alsmede in productontwikkeling en innovatie. Zo blijft Nederland wereldwijd voorop lopen qua dekking, capaciteit en internetsnelheden – zowel vast als mobiel -, waar bedrijven en consumenten én de BV Nederland de vruchten van plukken.
(bron: digitailing.nl)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK