Veel belangstelling voor bijzonder doosje

image002

(promotie)

Een doosje dat er duurzaam en chique uitziet, betaalbaar in kleine oplagen geproduceerd kan worden en gepersonaliseerd is. Machinefabrikant Kolbus zal het in in mei op de beurs Interpack in Düsseldorf introduceren. De aankondiging heeft al veel reacties opgeleverd. Ook de vraag of iets dergelijks al bestaat is bron voor discussie. Voor velen een interessante kans om iets extra’s aan klanten aan te bieden.

Het doosje heeft een gelamineerde omslag en een geprinte binnenkant. Het is te sluiten met een magneet. Het materiaal is sulfaatkarton.
Bij uitstek geschikt om een actie naar klanten en prospects mee te doen omdat het volledig te personaliseren is.

De doosvorm kan op diverse manieren aangepast worden aan de inhoud: champagneflessen, cosmetica, gepersonaliseerde manuals voor auto’s in het duurdere segment, etcetera.
Hiermee verschuift het product van de verpakkingssector naar de communicatiehoek.

Wilt u meer weten over dit unieke doosje en zelf het wow effect ervaren van deze mailing die aankomt als een cadeautje?

Mail of bel de Nederlandse vertegenwoordiger Grafotec, info@grafotec.nl, telefoon 0418 541 002. Zij sturen er graag een op.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK