Parijse ontwerpers bij Monsterkamer

monsterkamer

Elke eerste donderdag van de maand organiseert De Monsterkamer een Inloop + speciale gast. Deze keer hebben ze André Baldinger (CH) en Toan Vu-Huu (DE) van het Parijse ontwerpbureau Baldinger • Vu-Huu uitgenodigd. (Wegens de vakantieperiode zal het event niet op 1 mei maar op 8 mei plaatsvinden). Baldinger • Vu-Huu is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van visuele communicatie. Redactioneel ontwerp is een van hun specialisaties. Onconventionele en frisse ideeën worden gecombineerd met de rijke traditie van boekontwerp. André Baldinger en Toan Vu-Huu zullen een selectie aan boeken presenteren en bespreken die zij gemaakt hebben in de laatste vijf jaar.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK