Pulp: nieuw magazine over papier

pulpDe Italiaanse papierproducent Fedrigoni heeft een magazine op de markt gebracht met de toepasselijke titel Pulp. De eerste editie van de glossy staat in het teken van digitaal drukken, en dan met name welke papiersoorten zich hiervoor lenen. Daarnaast gaat het over druktechnieken, fonts, layouts en natuurlijk papier. Pulp is door de Italiaanse drukker Intergrafica gedrukt op vier verschillende papiersoorten. Het 68 pagina’s tellende kwartaalblad wordt verspreid onder klanten in 60 verschillende landen. Voor niet-Italianen is er de Engelse versie. Geïnteresseerden kunnen een exemplaar van Pulp opvragen door een e-mail te sturen aan pari_blackbeard@fedrigoni.co.uk.
Bron: printweek.com

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK