Urban Solutions Marketing en Buro Toob samen verder

Urban Solutions Marketing en Buro Toob Young Creatives bundelen hun krachten en gaan per vandaag gezamenlijk verder. Door deze samenvoeging verrijkt Urban Solutions haar dienstverlening en versterkt zij haar positie als toonaangevend marketingbureau voor de vastgoedsector.

Persbericht Website Urban Toob

In een tijd waarin gebiedsmarketing relevanter is dan ooit, nemen Urban Solutions en Buro Toob de leiding in het begeleiden van transformaties van binnensteden, centrumgebieden, winkelcentra, bedrijventerreinen, kantoorparken en voormalige industriegebieden naar levendige, multifunctionele plekken. Deze transformaties vereisen een nieuwe identiteit en de samenvoeging van de strategische kennis van Urban Solutions met de creatieve expertise van Buro Toob biedt een onderscheidende meerwaarde.

Linda Annink

Linda Annink, directeur van Urban Solutions, benadrukt de toegevoegde waarde van Buro Toob: “Buro Toob is al meer dan 25 jaar een professionele speler in de markt. Met zijn ‘Young Creatives’ heeft Toob Alers een verfrissende twist gegeven aan vastgoed- en retailcommunicatie. Daarnaast heeft Buro Toob Young Creatives een mooie portfolio klanten binnen het MKB. Samen kunnen wij onze opdrachtgevers nu een compleet aanbod leveren, waar onder andere branding en social-mediacampagnes deel van uitmaken. De overname van Buro Toob is een logische volgende stap binnen de strategie van Urban Solutions om marktleider en best gewaardeerd bureau te worden in gebieds- en vastgoedmarketing. Samengaan met Buro Toob onderstreept onze focus op creativiteit en vernieuwing.”

Urban Solutions is een full service marketingbureau gespecialiseerd in het positioneren van steden, gebieden en gebouwen voor gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, beleggers en vastgoedeigenaren. “Succesvol zijn in gebiedsmarketing vereist dat je als professional je blijft ontwikkelen; je moet niet alleen alles weten over marketing en communicatie, maar ook inzicht hebben in hoe gebieds- en vastgoedontwikkelingen tot stand komen. Door onszelf continu te blijven verbeteren, kunnen we het verschil maken. Met een kwalitatief hoogwaardig aanbod, dat oplossingen biedt van strategie tot en met uitvoering. Door met Buro Toob samen te gaan hebben wij hierin weer een belangrijke stap gezet”, aldus Linda Annink.

Bij Urban Solutions/Buro Toob werken 16 professionals. Linda Annink heeft vanaf vandaag de leiding over de combinatie. Voormalig directeur Toob Alers blijft voorlopig als adviseur betrokken.

Linda Annink, directeur van de nieuwe combinatie Urban Solutions/Buro Toob zegt verder: “Toob Alers is al meer dan 25 jaar een professionele speler in de markt. Met zijn Young Creatives heeft hij een verfrissende twist gegeven aan vastgoed- en retailcommunicatie. Daarnaast heeft Buro Toob een mooie portfolio klanten binnen het MKB. Samengaan met Buro Toob onderstreept onze focus op creativiteit en vernieuwing.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK