‘AI Wish You a Merry Christmas’: Een slimme twist aan de traditionele kerstkaart.

“Dit jaar brengen we de kerstkaart naar een nieuw niveau. ‘AI Wish You a Merry Christmas’ is een mooie mix van traditie en innovatie, waarmee we inspelen op de groeiende rol van AI in ons dagelijks leven.” Aldus Tim Blaney Davidson van UMFANG Creative Agency.

Aiwishyouamerrychristmas Umfang Comfortstudio 430x400 1

“De kracht van ‘AI Wish You a Merry Christmas’ ligt in het samenspel van verschillende AI-tools. De samenwerking met (tussen Umfang Creative Agency en Comfort Studio Digital Development)  biedt ons de mogelijkheid om kerstkaarten zowel persoonlijk als efficiënt te maken. Wie heeft er elfjes nodig als je AI hebt?” vertelt Arno Vije van Comfort Studio Digital Development.

Gemak staat voorop bij ‘AI Wish You a Merry Christmas’. De tool combineert traditionele charme met moderne techniek voor een verfrissende kijk op de kerstkaart. Een moderne oplossing voor een tijdloze traditie, waarmee je toch nog snel die kerstkaart kunt sturen via WhatsApp.

Ontdek de magie zelf van een AI kerstgroet.  

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK