Troostwijk veilt apparatuur van voormalig Schuttersmagazijn b.v.

Faillissementsveiling van drukkerij Schuttersmagazijn BV (NL) met druk- & nabewerkingsapparatuur waaronder 8-kleuren offsetpers Komori Lithrone G40P, verzamelhechters Horizon, Müller Martini & Duplo, vouw- en snijmachines etc.

Komori 2014 Lithrone G40p

De veiling vindt plaats op 23 augustus. De Komori offsetpers uit 2014 is één van de grotere machines uit de inboedel. Via de website kunnen biedingen worden gedaan, na registratie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK