Cloudprinter add-on voor WooCommerce

WooCommerce is een online shop plug-in voor WordPress. Doorgaans alleen geschikt voor producten zonder al teveel opties in het kiezen van varianten. Cloudprinter ontwikkelde een add-on, die via WooCommerce toegang geeft tot de ca. 5000 print producten die Cloudprinter ‘any time-anywhere’ kan printen.

Cloudprinter Woocommerce

Om ermee aan de slag te kunnen gaan heb je een account nodig op Cloudprinter.com. Om van de mogelijkheden van Cloudprinter binnen WooCommerce gebruik te kunnen maken, is de installatie van de WooCommerce plug-in de basis, daarbovenop wordt de add-on geïnstalleerd.

Het is verstandig de mogelijkheden eerst goed te bestuderen, daarom is een zogenaamde ’test modus’ aanwezig, waarin je als aanbieder selecties kunt maken van de producten die je als bedrijf via Cloudprinter zou willen aanbieden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK