Simian investeert 3,5 miljoen euro in productie

Het moederbedrijf achter online drukkerijen Reclameland, Drukland en Flyerzone, zag de omzet het afgelopen jaar met vijfentwintig procent groeien, tot meer dan 20 miljoen euro op jaarbasis. Om die reden gaat de drukker de complete productiecapaciteit uitbreiden en veel machines in het machinepark verdubbelen. Simian schafte een tweede nieuwe 8 kleuren Komori pers aan, die in oktober wordt geïnstalleerd. Samen met andere pre- en postpress machines, bedraagt de totale investering: 3,5 miljoen euro.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK