Suzano gaat prijzen pulp in Europa opnieuw verhogen

De prijzen van hardhoutpulp zijn al maanden aan het stijgen. Maar een nieuwe kennisgeving van prijsstijgingen laat zien dat ze hun piek nog niet hebben bereikt.

Suzano Pulp

De wereldwijd leidende producent van eucalyptuspulp Suzano heeft zijn Europese klanten meegedeeld dat het de prijzen voor leveringen vanaf juni opnieuw zal verhogen.

De prijzen voor gebleekte hardhoutkraftpulp zullen met nog eens $50/t stijgen, zo kondigt het bedrijf aan. Indien de prijsstijging volgens plan wordt doorgevoerd, komt de nieuwe catalogus-prijs in juni op $1.350/t, tegen $1.300 nu.

Bron: EUWID

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK