Stickerserie op en over gezonde bananen

Heb jij ze langs zien komen op je Chiquit banaan? Chiquita heeft de afgelopen twee maanden een nieuwe stickerserie in beperkte oplage gelanceerd, gericht op de gezonde voordelen van de bananen

Chiquita

De getransformeerde blauwe stickers bevatten een combinatie van essentiële vitamines en voedingsstoffen die in Chiquita bananen voorkomen, samen met speelse uitspraken zoals: ‘De snoepreep van de natuur” en ‘Brandstof voor de spits’ die de veelzijdigheid van het fruit laten zien.

De ingrediëntenstickers zijn een tijdige knipoog naar de huidige gezondheidstrends. Tina Varjabedian, Marketing Manager Noord-Amerika voor Chiquita: “Terwijl mensen blijven letten op hun gezondheid, hoopt Chiquita dat deze stickerserie een leuke herinnering zal zijn dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn.”

(Beeld)bron: Chiquita.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK