Mimaki wint twee EDP Awards op FESPA 2018

Twee producten: de Mimaki UCJV300-160 printer/snijplotter en de Mimaki 3DUJ-553 full-color 3D-printer, zijn op FESPA 2018 door EDP uitgeroepen tot de beste in hun klasse.

Elk jaar steken Europa’s 21 toonaangevende vakbladen, met een redactionele focus op digitale drukprocessen, de koppen bij elkaar om de beste technologische ontwikkelingen te bekronen op het gebied van producten en andere ontwikkelingen, die in de afgelopen 12 maanden aangekondigd of gepresenteerd zijn.

“Wij zijn vereerd eens te meer deze prestigieuze prijzen in ontvangst te mogen nemen. Deze keer ontvingen we best-in-class awards voor onze UCJV300-160 rol-naar-rol printer en onze unieke 3DUJ-553 full-color 3D-printer”, zei Danna Drion, Marketing Manager EMEA bij Mimaki Europe. “We waarderen de tijd en moeite die de redacteuren geïnvesteerd hebben in het beoordelen van meer dan 120 inzendingen. We zijn blij dat we als beste uit de bus gekomen zijn met deze twee uitstekende producten.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK