Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Sprenkeler wordt vierde op EK beroepen

Grafisch vormgeefster Manon Sprenkeler uit Gaanderen, heeft haar doel voor het behalen van een ‘medal of excellence’ op het EK voor beroepen verwezenlijkt. De Gaanderense greep  met haar vierde plek op het toernooi in Boedapest net naast een podiumplaats.

“Dit voelt als een vierde plek met een gouden randje”, aldus Sprenkeler. “Ik ging voor de ‘medal of excellence’, die je krijgt als je bovengemiddeld presteert. Daar zat ik uiteindelijk ruim boven en daarmee heb ik mijn doel behaald.” De manier waarop er beoordeeld werd, was volgens Sprenkeler heel anders dan tijdens het NK in maart. “In Nederland wordt er veel waarde gehecht aan het concept, dat is net zo belangrijk als de technische aspecten. Omdat je zo weinig tijd hebt is er bijna geen tijd voor het creatieve proces. Je wordt veel meer beoordeeld op technisch gebied dan hoe het eruit ziet.”

Sprenkeler heeft het EK in Boedapest beleefd als een onvergetelijk ervaring. “Het was allemaal zo groots opgezet, zoiets had ik nog nooit gezien.” Nu het toernooi voorbij is, heeft de jonge grafisch vormgeefster nog geen concrete plannen voor de toekomst. “Eerst vakantie houden en dan volgend jaar een Hbo-studie oppakken, misschien ga ik daarvoor nog wel reizen.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top