Munken Kristall, een vierde, nog wittere tint

Munken Kristall_ImageArctic Paper nodigt je uit in de Monsterkamer op donderdag 21 april voor een boeiende namiddag rond papier en kleur. Een samenwerking met drukkerij Roelofs en Color Passport. Munken Kristall is het allernieuwste papier van Arctic Paper.

Arctic Paper is een papiergroep met roots in Noord-Europa, en heeft een ongebreidelde passie voor het maken van grafisch fijn papier van superieure kwaliteit. Zij maken papier op een duurzame manier, met zo weinig mogelijk impact op het milieu. Onder de merknamen Amber, Arctic, G-Print en Munken brengen zij een ruim assortiment papieren op de markt, die uitnodigen tot creatieve ontwerpen en met een breed scala aan toepassingen.
Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt.
Aanvang is 15.30 uur in de Monsterkamer/Amsterdam.
Meer info vind je hier.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK