Spreekbuis lanceert magazine weer in print

Deze week verschijnt er, na bijna 9 jaar afwezigheid, weer een printeditie van het bekende omroepplatform Spreekbuis Magazine.

Spreekbuis Magazine

Spreekbuis verscheen in maart 2013 voor het laatst in print. In 2014 kwam het vakblad terug in de vorm van online platform Spreekbuis.nl. Afgelopen jaren is het Spreekbuis.nl uitgegroeid tot grootste online vaknieuwsplatform voor broadcast-
professionals in Nederland.

Spreekbuis Magazine gaat door waar het in 2013 in printvorm is geëindigd, en het nieuwe magazine is daarom editie 1030 (jaargang 52). Het magazine bevat 80 pagina’s met columns van Ton Verlind en Patrick Kicken en interviews met media-
professionals, waaronder: Jan Slagter, Akwasi, Paul Römer, Arnold Karskens en Mandy van der Wal. Het blad is voor € 6,95 verkrijgbaar bij diverse lokale boekhandels en wordt verspreid onder omroepen, mediabedrijven en andere media-industrie gerelateerde organisaties.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK