Sneak peek uitbreiding Control Media

In juni is de uitbreiding van de productiehal van Control Media gestart. Het grafische productiehuis uit Etten-Leur houdt je via social media op de hoogte van de vorderingen.

Control Media maakte enige jaren geleden een complete transformatie van een commerciële drukkerij naar een grafisch productiebedrijf. In een eerder interview gaf directeur Leon van Nunen aan: “We halen een groot deel van onze omzet uit webshops. Alle bekende webshops bellen ons. De drukwerkmarkt bestaat voor 80 procent uit dit standaard drukwerk als brochures, folders en flyers, en daar springen wij op in. De orders voor dit standaard drukwerk gaan de hele dag door, de machines draaien alles meteen. Daarop blijven we ook investeren met ons machinepark.” En die investeringen betalen zich duidelijk terug met de uitbreiding van de nieuwe productiehal.

Op Facebook valt de eerste impressie te bekijken.

Control Media

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK