Smithers becijfert ‘print forecast’ 2019 – 2024

Onderzoeksbureau Smithers voorspelt elk jaar de ‘cijfers in print’ voor de komende 5 jaar. Zij doen dat door al het druk- en printwerk om te rekenen naar A4, zodat cijfers eenduidig geïnterpreteerd kunnen worden.

smithers-logoOf A4’tjes goed weerspiegelen wat er werkelijk in alle markten gebeurt, mag zeker betwijfeld worden. Immers, de differentiatie in applicaties en productsoorten neemt alleen maar toe. Sign, labels en verpakkingen kunnen niet op een hoop gegooid worden met high-volume production printing.

Toch becijfert het bureau dat er tussen 2019 en 2014 geen groei zal zijn in het totale volume van 49,5 triljoen afdrukken. In het rapport van ruim 5500 euro zullen de details over de verschillende segmenten zeker worden toegelicht. In de samenvattende conclusies becijfert het bureau ook, dat in geld de jaarlijkse groei ca. 1,3% zal bedragen, wereldwijd van 818 miljard dollar tot 874 miljard dollar in 2024.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK