Simian wil minstens 5 miljoen omzet halen uit Wallonië

In 2021 trok Haan letterlijk de grens over naar hartje Brugge om de Belgische cultuur gestalte te geven binnen drukland.be. Hij maakte al een omzet van ca. €7,5 miljoen in het Vlaamse deel van het land en noemde destijds als doelstelling €15 miljoen binnen drie jaar te halen voor geheel België.

Simian Wouter Haan

In Wallonië wil Haan nu minsten €5 miljoen omzet draaien binnen zo een 30.000 franstalige bedrijven en consumenten. Hij denkt dat te kunnen realiseren doordat hij nu een franstalige versie van drukland.be heeft gelanceerd met de website fr.drukland.be.

De communicatie met klanten blijft plaatsvinden vanuit Brugge, waar dus ook de franstalige markt zal worden bediend. Haan zei ook extra mensen te willen aantrekken voor de franstalige markt. Haan sluit niet uit dat daarmee in de toekomst ook een stap gezet kan worden naar Frankrijk.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK