Samenwerking HP en IGEPA Nederland

IGEPA Nederland en HP kondigden deze week een nieuwe samenwerking aan. De Nederlandse tak van de internationale IGEPA Group, werkzaam in 20 regio’s, kan met het gehele Mid Volume portfolio in de HP Latex printoplossingen nog breder klanten bedienen op groter formaat.

Hp Igepa

Deze HP Latex printers zijn volgens IGEPA Nederland een perfecte aanvulling op het bestaande LFP assortiment en biedt de one-stop shop uit Tiel uitgebreide mogelijkheden op het gebied van grafische producten.

Lees verder bij Igepa

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK