Roularta Media Nederland en New Skool Media worden geïntegreerd

De organisaties van Roularta Media Nederland, overgenomen door Roularta Media Group in april 2021, en New Skool Media, overgenomen door Roularta Media Group in maart 2022, zullen worden geïntegreerd.

Roularta Media Group

Dat schrijft uitgeefplatform inct. De nieuwe organisatie wordt met 240 werknemers, 650.000 abonnees en
70 miljoen euro omzet, de op 1 na grootste magazine-uitgever van Nederland.

Roularta Media Nederland is uitgever van titels als: Plus Magazine, Landleven, EW (voorheen Elsevier Weekblad), Delicious, Seasons en KIJK en de 50+ Beurs. Met de integratie komt een beperkt aantal arbeidsplaatsen, grotendeels binnen enkele centrale afdelingen, te vervallen.

Beoogde invoeringsdatum van de geïntegreerde organisatie is 1 november a.s.

New Skool Media is na DPG de grootste tijdschriftenuitgever van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam geeft New Skool Media onder meer: EW, Seasons, Columbus Magazine, Delicious, KIJK, BeleggersBelangen, Fiets en Truckstar uit.

Sinds begin 2022 is New Skool Media in handen van Roularta Media Group.

Roularta Media Nederland is uitgever van onder meer: Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1990 onder de naam Senior Publications Nederland, en was een joint-venture tussen de Franse uitgeverij Bayard Presse en de Belgische uitgever Roularta Media Group. Sinds april 2021 is laatstgenoemde 100% eigenaar van het bedrijf, dat voortaan verdergaat onder de naam: Roularta Media Nederland.

Bron: inct

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK