Roland DG met nieuwe DGXPRESS ER-641

De vierkleuren DGXPRESS ER-641 biedt 64″ printbreedte voor grootformaattoepassingen in de signsector. De ER-641 maakt deel uit van het gamma DGXPRESS dat in 2023 op de markt kwam.

Roland Er 641

Tony Miller, verkoop en internationale marketing, zegt: “De ER-641 werd ontwikkeld om tegelijk de productiviteit en de ROI te maximaliseren, en dat met één enkele printkop.”

Bij het bedrukken van PVC haalt de nieuwe printer een productiviteit van 25,5 m²/u bij een resolutie van 900 x 600 dpi; banners drukken kan met een snelheid tot 45,5 m²/u bij een resolutie van 600 x 1200 dpi. Volgens Roland DG is die productiviteit te danken aan de combinatie van de nieuwe, grotere printkop met een nieuwe en bijzonder snelle technologie voor gegevensbeheer. De nieuwe printkop produceert fijnere inktdruppeltjes met een nog grotere dichtheid.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK