Nieuwe Roland DG snijplotters

De GR2-640/540 worden toegevoegd aan zijn CAMM-1 reeks snijplotters die Roland DG op de markt heeft. Het betreft vinylsnijplotters met een goede snijkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Met de CAMM-1 serie van Roland DG is bijna elke vorm te snijden uit een brede waaier van materialen, zowel op rol als vellen, gaande van dunne raamfolies en heat transfer. folies tot dikke reflecterende folies en zandstraalmaskers. Toepassingen zijn onder meer: signalisatie, raamfolie voor auto’s, voertuigwraps en sportkleding.

Gr2 640 540 Rolanddg

De onlangs aangekondigde GR2-640/540 bieden een ideale balans tussen een betaalbare prijs en superieure snijprestaties en zijn ontworpen om naadloos te integreren met grootformaat inkjetprinters, aldus Roland DG. Met een maximale snijsnelheid van 1.530 mm/s, een maximale neerwaartse kracht van 600 gf en een soepele toevoer van media biedt de GR2-serie, volgens Roland DG, de precieze snijkwaliteit en de productiviteit in grote volumes die professionele gebruikers nodig hebben.

De GR2-reeks kan probleemloos gekoppeld worden aan de grootformaat inkjetprinters van Roland DG met behulp van de VersaWorks 6 RIP-software voor een naadloze Print & Cut-productie. Met de Roland DG AAS II plug-in software kan een koppeling worden gerealiseerd met andere grootformaat inkjetprinters.

Partnerbijdrage

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK