Roland DG lanceert nieuwe UV-innovaties

Roland DG, fabrikant van grootformaat inkjetprinters en printers/snijplotters wereldwijd, zoekt de grenzen van printinnovatie op met twee innovatieve lanceringen. De VersaOBJECT MO-240 en PrintAutoMate zijn gericht op het leveren van foutloos printflows en verhoogde productiviteit bij UV-printen.

De MO-240 is ontworpen om het direct printen op driedimensionale objecten naar een hoger niveau te tillen met een ongekende productiviteit. Tony Miller, voorzitter van de Global Sales and Marketing Division van Roland DG: “De MO-240 is Roland DG’s nieuwste benchtop UV-flatbed, die prachtige, high-definition output behaalt met verhoogde productiviteit dankzij innovatieve technologieën.” De MO-240 bereikt een productiviteit van 2,07 m2/u in de standaardmodus, met nieuw ontwikkelde grote printkoppen in een verspringende lay-out, een krachtige UV-LED-lamp en geavanceerde dot control-technologie voor geoptimaliseerde uitvoer op hoge snelheid. 

Tegelijkertijd heeft Roland ook PrintAutoMate geïntroduceerd, cloudgebaseerde software gericht op het standaardiseren van uitvoerbewerkingen en het stroomlijnen van printworkflows voor bedrijven die te maken hebben met uiteenlopende gegevens, media en producten. Tony Miller: “Het is een aanwinst voor bedrijven die personalisatiediensten aanbieden, vooral in de e-commerce, door complexe printtaken te automatiseren en de werkefficiëntie aanzienlijk te verbeteren.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK