Postzegels Spice Girls door Royal Mail

“Vereerd om de eerste meidengroep te zijn die op een herdenkingspostzegel staat en zo trots op alles wat we bereikt hebben @SpiceGirls!” Aldus voormalige Spice Girl Victoria Beckham op haar Instagram. Het bericht heeft alles te maken met de speciale postzegeluitgifte van het Britse Royal Mail over de populaire meidengroep uit de jaren 90.

Royal Mail As10900 4 Spice Stamp Set 1

De postzegels zijn ter ere van het 30-jarige jubileum van de popgroep. Ze zijn de eerste meidengroep die op postzegels verschijnen. Eerder bracht Royal Mail al wel postzegelcollecties uit van mannelijke popartiesten. In een verklaring geven de Spice Girls aan: “Toen we de Spice Girls oprichtten hadden we niet kunnen dromen dat we dertig jaar later de eerste vrouwelijke groep zouden zijn die een hele postzegelcollectie zou wijden, dat is Girl Power!”

De speciale postzegels en verzamelobjecten zijn vanaf 11 januari beschikbaar in de webshop van Royal Mail.

Foto: Royal Mail

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK