Royal Joh. Enschedé en Prindustry lanceren alles-in-één diplomaplatform

Diploma Support biedt een alles-in-één serviceplatform voor het bestellen, produceren en afleveren van diploma’s voor onderwijsinstellingen. Gemak staat voorop, met de belofte dat het gehele logistieke proces is beveiligd. De innovatieve diplomaservice is een product van Royal Joh. Enschedé in samenwerking met Prindustry.

Diploma Support Oplossing Royal Joh. Enschede En Prindustry Platform 1

Elk jaar studeren duizenden studenten af. Ze ontvangen hun diploma samen met een cijferlijst in een fraaie diplomamap. Een mooi bewijs voor de student, maar veel werk voor examencommissies. Diploma Support maakt dit diplomaproces eenvoudiger. Met Diploma Support organiseert een onderwijsinstelling het hele traject vanaf één platform. Elke universiteit, HBO of MBO krijgt een snelle en veilige manier om online diploma’s te genereren, te bestellen en te verzenden.

Diploma Support Adriaan Kamphorst Royal Joh. Enschede

Adriaan Kamphorst, Regional Sales Director bij Royal Joh. Enschedé, verduidelijkt: “We bieden een optimaal beveiligd proces voor het hele diplomatraject. Van opmaak en bestellen tot printen en afleveren. Elk document is voorzien van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals een microtekst in de digitale handtekeningen. De waardedocumenten leveren we via beveiligd transport af op de gewenste locatie. In slechts een paar stappen ontvangt de onderwijsinstelling zo alle persoonsgebonden diploma’s. En dat altijd binnen de strengste veiligheidskaders. Diploma Support waarborgt onvervalsbare diploma’s.”

Voor de automatisering van dit diplomaproces is Royal Joh. Enschedé een samenwerking aangegaan met softwareontwikkelaar Prindustry. Prindustry heeft alle onderdelen van het proces in één platform ontwikkeld.

Diploma Support Oplossing Royal Joh. Enschede En Prindustry Platform 5

“Medewerkers die toegang krijgen tot het platform, kunnen de gewenste diploma’s en bijbehorende documenten online selecteren”, vertelt Ramon van Wingerden van Prindustry. “Wanneer er een bestelling wordt geplaatst, worden alle studentgegevens gekoppeld aan de diploma’s. Er volgt een PDF die ter goedkeuring naar de medewerkers gaat. De goedgekeurde bestanden gaan vervolgens in productie bij Royal Joh. Enschedé. Zo zetten we samen met Diploma Support een innovatief en zeer veilig product neer. 100% gemak en toch veilig!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK