Rijkuniversiteit Groningen kiest voor Canon als leverancier voor print- repro- en post & pakketdiensten

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft Canon gekozen als haar huisleverancier voor print-, repro- en post & pakketdienstverlening.

Studenten, medewerkers en gasten van de RUG kunnen printen op ruim 380 multifunctionele printers van Canon. Deze staan verspreid over de Zernike Campus – waar Canon ook al meerdere jaren print-, repro- en creatieve dienstverlening verzorgt voor de Hanzehogeschool – en op diverse locaties in de stad Groningen. Canon verzorgt tevens het fleetmanagement voor al deze 380 apparaten: papier en toner wordt waar nodig aangevuld en kleine storingen in de machines worden direct opgelost.

Daarnaast is er een analoge en digitale postkamer gerealiseerd waar Canon verantwoordelijk is voor de bezorging van alle poststukken en pakketten. Het verzenden van post en pakketten wordt verzorgd door partner Cycloon. Cycloon is een organisatie geboren uit passie voor fietsen en het milieu. Zij bezorgen post en pakketten door heel Nederland, op een duurzame én sociale manier. Aansluitend hierop vindt bij de RUG in veel gevallen de bezorging plaats met de fiets door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Canon Rug

Jorine Janssen (op foto rechts), Directeur Campus & Community bij de RUG, zegt: “We waarderen Canon als duurzame en innovatieve partner en zijn zeer tevreden over de implementatie van hun dienstverlening en onze samenwerking.” Michael Kusters, Channel Director Canon Business Services Nederland, vult aan: “De eerste innovatietrajecten zijn reeds gestart waarbij we het toetsproces optimaliseren en een nieuwe bestelportal implementeren. Met de mogelijkheden die Canon vanuit de Hanzehogeschool op de Zernike Campus kan bieden op het gebied van creatieve dienstverlening zijn er nog voldoende kansen tot innovatie en verdere uitbreiding van de dienstverlening.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK