GBG in Goes levert voor de Hoop in Terneuzen gevelbord met nieuwe naam en huisstijl

In opdracht van De Hoop Terneuzen heeft het sign team van GBG in Goes een gevelbord van 11,6 x 6 meter gemonteerd in Stellendam op een hoogte van 15 meter.

Gbg Anker Beton

Chris van Antwerpen, directeur van GBG (Grafische Bedrijf Goes) zegt: “Indrukwekkend, opvallend en groot, maar dat mag ook wel in deze geweldige omgeving. De sfeer en de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en dat zorgt ervoor dat de nieuwe naam niet te missen is. Het kleinere bord zorgt ervoor dat de nieuwe naam ook vanaf de andere zijde opvalt. Veiligheid staat natuurlijk voorop en ook dit bord hebben we aangepast en gemonteerd om het plaatje compleet te maken.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK