Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB

Begeleidt u als bedrijf bbl studenten? Of biedt u een praktijkplaats aan een leerling uit het vmbo, voortgezet speciaal onderwijs of praktijkonderwijs?

Sbb Logo

Kijk dan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of u in aanmerking komt voor de Subsidieregeling praktijkleren. U kunt tot 15 september 2023 17.00 uur subsidie aanvragen. De aanvraagtermijn sluit dit jaar ten opzichte van voorgaande jaren een dag eerder.

Goed nieuws: om praktijkleren en dus de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt te stimuleren en versterken, is minister Robbert Dijkgraaf (OCW) voornemens deze subsidieregeling met nog eens vijf jaar te verlengen.

Lees verder

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK