Reynders wint Family Business award

De Belgische labeldrukkerij Reynders is uitgeroepen tot Trends Family Business of the Year 2017. Deze prestigieuze award wordt toegekend door het financieel-economische weekblad Trends, in samenwerking met advieskantoor BDO. Voor deze prijs komen familiebedrijven in aanmerking die zich onderscheiden in: visie, ondernemingsgeest, maatschappelijke betrokkenheid en communicatie. Reynders Etiketten produceert zelfklevende etiketten en shrink sleeves voor de food en non-food industrie. Reynders is inmiddels fors gegroeid. Naast de drukkerij in het Vlaamse Boechhout heeft Reynders ook productievestigingen in Frankrijk, Polen en India.
Het familiebedrijf is in 1956 opgericht door Emile Reynders. Hij is opgevolgd door zijn zonen Jacques, Marc en Paul. Ook werken er inmiddels kleinzonen van Emile Reynders in de drukkerij.

Bron: packonline

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK