Reclamevrij Instagram en Facebook voor wie daarvoor wil betalen

Het wordt ook voor gebruikers in Europa mogelijk om een maandelijks abonnement te nemen op Facebook en Instagram zonder advertenties. Dat heeft moederbedrijf Meta bekendgemaakt. Hiermee speelt Meta in op de gewijzigde Europese regelgeving.

Betalen

Een abonnement kost €  9,99 per maand voor wie de sociale media alleen via het web bezoekt en € 12,99 per maand voor wie dat via iOS en Android doet. Het abonnement is van toepassing op alle gekoppelde Facebook- en Instagram-accounts in het Accounts Center van de gebruiker. Wie meerdere gekoppelde accounts gebruikt betaalt vanaf 1 maart 2024 wel € 6 euro per maand extra op het web en op iOS en Android € 8 maand voor elk extra account.

Bron: inct

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK