Readr, klantenkaart boekhandel in huisstijl

readrBoekhandels kunnen de gemeenschappelijke klantenkaart van het KBB een eigen vormgeving meegeven. Het doel is immers om de persoonlijke band van de klant met een specifieke boekhandel te versterken. De naam van de kaart is Readr.

De klantenkaart is niet alleen in de boekhandel te gebruiken, maar ook online. De klant meldt zich op website of app aan en kiest aan welke boekwinkel hij of zij zich wil verbinden. Naast de plastic kaart is er ook een digitale pas, die als een app op de smartphone van de klant wordt geïnstalleerd of toegankelijk is via Readr.nl.

De vormgeving van de digitale kaart kan de boekhandelaar zelf bepalen. Via de app kan de winkel gepersonaliseerde tips, suggesties, uitnodigingen voor een ontmoeting met een auteur aanbieden. De klant kan direct reageren, boeken bestellen, uitnodigingen accepteren enzovoort.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK