NASA 1970 Graphics Manual: Zo kun je een huisstijl toepassen en verkopen

Nasa Graphics Manual 1970Onder grafische ontwerpers en opdrachtgevers is de NASA 1970 Graphics Manual de toetssteen en een veel gebruikt voorbeeld van hoe een huisstijl toegepast en verkocht kan worden.

Er zijn van de manual slechts 40 exemplaren gemaakt die nu allemaal een fortuin waard zijn. Dankzij ontwerpers Jesse Reed en Hamish Smyth, die via Kickstarter bijna een miljoen ophaalden, kun je nu voor 79 dollar een replica van deze iconische handleiding kopen. Je kunt ook via onze download pagina een pdf ervan downloaden. Een aanrader als je op zoek bent naar inspiratie of naar een voorbeeld van hoe een huisstijlgids er uit moet zien.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK