Promotietips voor Nationale Sportweek

logo-nsw-nocnsf-nlloterijDe Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Als sportaanbieder wil je natuurlijk dat de sportactiviteiten door veel mensen bezocht gaan worden, terwijl sporten hen vaak gemakkelijker afgaat dan promotie. De organisatie komt daartoe met een handige online toolkit voor communicatie- en promotie. Je kunt hiermee in een handomdraai promotiematerialen maken. Er staan templates voor posters, flyers of ansichtkaarten die je op maat kunt maken voor je eigen activiteit of lokale sportweek. Ook biedt de toolkit handige adviezen om de promotie te organiseren. Zo staan er tips voor social media, hoe je communiceert naar de pers of sportcertificaten.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK