Programma Empack bekend gemaakt voor 9-11 april

Beursorganisator Easyfairs publiceert het programma van Empack op 9, 10 en 11 april 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Empack speelt tijdens deze editie in op actuele onderwerpen van de voordelen en uitdagingen van automatiseren tot het presenteren van circulaire verpakkingsoplossingen.

Empack 2024 Gorinchem

Empack telt aankomende editie twee theaters: het Kennistheater op Next Level en het Pitch-Pack-
Plein op de beursvloer. Hiermee streeft de organisatie van Empack ernaar om nog meer in te spelen
op de prangende vragen uit de markt en meer podium te bieden voor de nieuwste ontwikkelingen.

In het Kennistheater worden bezoekers uitgedaagd om een toekomstperspectief aan te nemen,
dankzij de partners van Empack Gorinchem 2024. Onder andere KIDV, Green Serendipity, NRK
Verpakkingen, Brightlands en HAS Hogeschool delen in de hypermoderne congreszaal op Next Level in Evenementenhal Gorinchem meer over hoe de verpakkingsindustrie zich toekomstgericht voort kan bewegen.

Roos Ouwerkerk

Roos Ouwerkerk, Content Coördinator Empack, zegt: “We hebben ons laten inspireren door de dynamiek van de industrie en zijn er trots op dat we samen met deze vooraanstaande partners de bezoekers hands on inzichten kunnen bieden. Met onderwerpen zoals biobased materialen, de weg naar een circulaire kunststofketen en succesvolle projecten binnen de Packaging Waste Regulation ambieert Empack samen met de partners de bezoekers te inspireren en hands-on inzichten te geven.”

Bron: Empack

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK