Fysieke editie Empack doet oude tijden herleven

De editie van Empack en Logistics & Automation op 8 en 9 september 2021 in Den Bosch is volgens organisator EasyFairs een succesvol verlopen editie. Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom en Content bij Easyfairs: “Het is voorbij gevlogen en we kijken met trots terug op weer een fysieke editie sinds lange tijd.”

Empack 2021

“Het geluid van draaiende machines en het geroezemoes zullen bij velen als muziek in de oren hebben geklonken”, vervolgt Rowdy in het persbericht over Empack. “We hebben ontzettend genoten van het enthousiasme en optimisme van zowel bezoekers, partners als exposanten, velen van hen hebben de beursvloer met een grote glimlach verlaten.”

De verpakkingsbeurs vond voor het eerst plaats in het najaar, de symbolische aftrap van het nieuwe beursseizoen van 2021 in Nederland. Normaal gesproken vinden de edities plaats in het voorjaar. Circa 250 exposanten stonden op de beursvloer en daarnaast waren er diverse kennissessies in het theater. Van den Nieuwenhuizen: “Dit jaar waren alle ogen op ons gericht, omdat iedereen razend benieuwd was hoe een van de eerste B2B-vakbeurzen in Nederland zou gaan verlopen. Na zo’n lange pauze is het weer even wennen en aftasten, maar op veel vlakken liep het soms nog beter dan we normaal gewend zijn. Exposanten en bezoekers hadden zich goed voorbereid, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. Al tijdens de beurs en ook na afloop ontvingen we veel enthousiaste en positieve feedback van exposanten. Met name de bezoekerskwaliteit werd vaak genoemd en geroemd. We kijken hiermee terug op een succesvolle, maar bovenal een historische editie.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK