Tapp brengt nieuwe innovatie in recyclebaar papier

Na een volledige herbouw van het product kondigt Tapp HumiditySense 2.0 aan, papier dat zowel de vochtigheid als de temperatuur kan meten. Volgens CEO Niels Postma een echte game changer in de industrie.

Tapp Paper Humidity Sense

De papieren datalogger kan tot 8.700 gecombineerde vochtigheids- en temperatuurmetingen opslaan. Met een bereik van 0-100% voor relatieve vochtigheid en -25ºC tot 50ºC voor temperatuur, allemaal in een recyclebaar stuk papier.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK