Programma Benelux Online Print Event 2024 bij printmedianieuws

Het volledige programma voor #BOPE, samengesteld door VIGC uit Turnhout, staat online bij printmedianieuws. Dit jaar zal Peter Luit twee sessies modereren met een zestal sprekers in het online print segment. Een niet te missen middag volop inspiratie voor iedereen die iets met ‘online’ te maken heeft. (partnerbijdrage)

Bekijk het volledige programma en schrijf je in via het VIGC. Het event vindt plaats in het Vestar congres centrum. Deelnemers worden vanaf 12:30 verwacht en worden getrakteerd op een sandwich lunch.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK