Prindustry komt met slimme ‘vergelijker’

Er was veel interesse voor het debuut van de Print Connector op de Sign & Print Expo in Gorinchem. Het gaat dan ook om een geavanceerde vergelijkingstool die er nog niet is in de grafische industrie.

Uit het persbericht:

Wanneer je grafische producten inkoopt, kun je via deze tool optimaal de producten van grafische leveranciers met elkaar vergelijken. Je kunt niet alleen vergelijken op prijs, maar ook op basis van andere productopties de beste leverancier vinden voor jou.

Alle producten van leveranciers eenvoudig vergelijken!

Softwareontwikkelaar Prindustry presenteert deze bijzondere ontwikkeling als aanvulling op de WhiteLabelShop, de benaming voor de webshop voor de verkoop van drukwerk, sign en print. Het
IT bedrijf innoveerde eerder al door deze webshop te verbinden met tientallen grafische leveranciers. Resellers kunnen, naast hun eigen producten, de assortimenten van al deze leveranciers aanbieden in de webshop, onder de eigen naam en met prijzen die zij zelf bepalen.

Nu is er ook de Print Connector. De tool brengt letterlijk overzicht aan in de duizenden varianten van drukwerk. Alleen al bij het product brochure heb je keuze uit diverse papiersoorten, gramgewichten, prijzen, aantallen of levertijden. Drukkers, ontwerpers en andere grafische specialisten hebben daarbij vaak een voorkeur voor een bepaalde prijs, levertijd of oplage. Ze zoeken daarvoor bij verschillende leveranciers naar deze kenmerken, maar exact vergelijken tussen de producten en leveranciers is moeilijk. Iedereen noemt het product weer anders en niet iedereen heeft dezelfde productopties. Met de ontwikkeling van de Print Connector heeft het developersteam van Prindustry alle content met productkeuzes gestandaardiseerd. WhiteLabelShop-gebruikers kunnen alle producten zo eenvoudig en op de juiste wijze met elkaar vergelijken. Selecteer je bijvoorbeeld A4, lasergeschikt bankpost briefpapier, met een oplage van 250? Dan verschijnt er in een oogwenk een lijst met de beste opties voor jou! Je kiest zelf bij welke leverancier je de order vervolgens doorzet.

Ramon van Wingerden

Ramon van Wingerden: “Zo’n nauwkeurig selectieproces bestaat er nog niet in de grafische markt. Dat komt vooral omdat er vaak uiteenlopende namen zijn voor alle producten, waardoor ze niet vergeleken kunnen worden. Standaarden zijn noodzakelijke voorwaarden voor een goed selectieproces. Onze developers hebben al deze opties gestandaardiseerd, een reusachtige klus! Daardoor kun je nu met onze Print Connector alle producten en prijzen van de leveranciers goed en gemakkelijk vergelijken. Je krijgt snel een overzicht van het product dat jij wilt.”

Denk aan de eenvoud van de selector van Bol.com, maar dan met alle grafische opties

Meer weten over deze Print Connector? Bel (020-8223536) of mail (info@prindustry.com) Prindustry!

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK