Pride Amsterdam ook drukwerkfeestje

Vorige week kleurde Amsterdam roze. De hoofdstad stond in het teken van Pride. Het evenement zorgde voor vele kleurrijke drukwerkuitingen. Zoals de 24 meter lange doeken die m2printing voor een Pride boot mocht maken.

De Pride boot is onderdeel van de Canal Parade, het afsluitende hoogtepunt van Pride Amsterdam. Negen dagen lang vierde de stad ‘Be who you are, love who you want’, om aandacht te vragen voor de acceptatie en gelijkheid van LHBTI’s overal ter wereld. Na twee jaar afwezigheid door Covid vond zaterdag 6 augustus de jubileumeditie van de wereldberoemde Canal Parade plaats.

M2printing Pride

m2printing bericht: “Vorige week stond in het teken van de 🌈.. want na twee coronajaren was het weer tijd voor Pride Amsterdam. Voor verschillende klanten mochten we weer toffe doeken maken. Bijvoorbeeld de doeken van 24 meter lang voor de Pride boot van Easy Toys x Lelo via opdrachtgever Touch Creative. En ook voor de A’DAM Toren zijn we aan de slag gegaan met banners voor Pride boot. Wat zagen ze er prachtig uit en wat was het een feestje!”

Ook andere grafische bedrijven gaven op eigen wijze aandacht aan Pride Amsterdam. Zo was er op social media een supportcampagne van Print.com te zien, waarin de crew het LHBTI+ feestje meevierde.

Beeldbron: social media m2printing

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK