Plaatbelichters voor Antilope De Bie

Antilope De Bie Printing investeerde recent in plaatbelichters. “Toestellen waarmee we offsetplaten of drukvormen aanmaken.” De familiedrukkerij uit Duffel deed dat uit het oogpunt van innovatie en duurzaamheid.

Antilope De Bie Plaatbelichters

De drukkerij bericht: “We kozen voor volautomatische plaatbelichters van het Mortselse AGFA. Zo steunen we niet alleen onze lokale economie, maar helpen we ook het milieu een handje. De chemievrije technologie van AGFA zorgt er namelijk voor dat we duizenden liters water kunnen besparen. Een weloverwogen keuze waarmee we onze slogan: ‘De BESTE inDRUK’ alle eer aan willen doen.”

MVO is een speerpunt binnen Antilope De Bie. Zowel bij de inzet van mensen als milieu. De drukkerij streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en uiteindelijk te herleiden tot 0. Hiervoor werd in het verleden geïnvesteerd in duurzame productiemethodes. Het familiebedrijf wil ook zoveel mogelijk kansen tot tewerkstelling bieden aan mensen uit de regio.

Beeldbron: Facebook-account Antilope De Bie Printing

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK