Practicum Print Management en Drukkerij de Toekomst bundelen krachten

Practicum Printmanagement uit Soest en Drukkerij de Toekomst uit Hilversum maken in ‘breaking news’ bekend dat ze met elkaar in zee zijn gegaan: “Met deze krachtenbundeling verstevigen beide bedrijven hun positie als toonaangevende leveranciers van druk- en printwerk en versterken zij hun continuïteit in de markt.”

Praticum

De bedrijven zullen voorlopig zelfstandig opereren, om op lange termijn samen verder te gaan op de locatie van de Toekomst. Gertjan Martens, directeur van Practicum Print Management: “Ik ben erg blij met deze krachtenbundeling. Dit is echt goed nieuws voor onze klanten en onze medewerkers. Met deze stap is Practicum helemaal klaar voor de Toekomst.” Directeur van de Toekomst, Nic Roos, voegt toe: “De slimme print management aanpak van Practicum Print Management samen met onze eigen duurzame grafische productie is een prachtige combinatie. We zijn zeer verheugd om te gaan samenwerken met Gertjan en zijn complete team!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK