Gor Factory en PF Concept bundelen hun krachten!

Gor Factory en PF Concept gaan een strategische samenwerking aan voor bedrukte kleding op de Europese markt. 

De Europese markt voor Product Media ontwikkelt zich snel. Compliance, prijs, snelheid, technologie en service zijn belangrijke drijfveren in het besluitvormingsproces van distributeurs. Het vermogen van een leverancier om een volledige product- en printservice aan te bieden tegen concurrerende prijzen is daarom essentieel om hun positie in de markt te versterken. Daarom hebben Gor Factory en PF Concept besloten hun krachten in Europa te bundelen. In deze ambitieuze samenwerking zal Gor Factory, onder het bekende merk Roly, een grote voorraad T-shirts, polo’s, hoodies, bodywarmers en jassen leveren die direct beschikbaar zijn in de magazijnen van PF Concept. Roly’s inkoopkracht zal ervoor zorgen dat deze collectie tegen de beste prijzen op de markt wordt aangeboden. PF Concept zal het drukwerk binnen één dag na orderbevestiging leveren, waardoor het de snelste op de markt is.

Pf Concept

Hierdoor ontstaat het grootste assortiment promotionele kleding, van Roly T-shirts voor de instapprijs tot high-end Elevate NXT gerecyclede jassen, die in heel Europa bedrukt verkrijgbaar zijn. Gor Factory blijft rechtstreeks leveren aan de markt voor blanco kleding, terwijl PF Concept zich zal concentreren op het ontwikkelen van de bedrukte kleding business.  

Pieter Boonekamp, General Manager PF Concept: “We zijn trots op onze samenwerking met Gor Factory. De combinatie van Roly en ons Elevate merk, naast ons brede assortiment Product Media artikelen, maakt ons de echte one-stop shop voor onze distributeurs. Ons verkoopteam, dat zich het diepe DNA van US Basic in PF Concept herinnert, kan niet wachten om de grootste collectie bedrukte kleding in deze branche te presenteren. De culturele fit tussen de PF Concept teams en Roly’s oprichtersfamilie is zo sterk dat onze gesprekken snel verliepen en dit ambitieuze project zich soepel ontvouwde, met veel mogelijkheden voor toekomstige ontwikkelingen.”  

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK