PostScript boeken naar het ‘Apple Museum’

PostScript boeken van bijna 40 jaar oud! Op de oproep van Henk Gianotten voor apparatuur en materiaal voor het Apple Museum in Utrecht werd veelvuldig en positief gereageerd.

Postscript Boeken

Jan Bekker van Letter en Lijn uit Groningen bracht genereus een Mac SE met randapparatuur en veel documentatie zoals letterproeven en de beroemde PostScript boeken van Addison-Wesley. Zowel het rode Reference Manual als het blauwe Tutorial & Cookbook. Veel experimenten uit het boek zijn beschikbaar op film en Laserwriter papier. Ed Bindels is er verguld mee. Ook hij knutselde destijds met PostScript bij Apple dealers en distributeurs van randapparatuur en software voor de Mac.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK