Positieve cijfers opiniebladen

Het gaat weer wat beter met de opinie week- en maandbladen. Opvallend was de toename van het aantal abonnees bij Vrij Nederland. Het blad veranderde haar verschijningsfrequentie van week- naar maandblad. Het heeft de oplage vooral goed gedaan en steeg van bijna 21.000 naar bijna 25.000. Ook Elsevier (overgenomen door New Skool Media) deed het en steeg met ruim 5000 naar ruim 80.000. Bij de andere opinietitels waren er slechts lichte dalingen. Opvallend waren ook de stijgingen bij vele publiekstijdschriften, zoals opgetekend door de NOM monitor.
(bron: Printmedianieuws.nl)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK