Podcast: ‘De Nederlander die Miljoenen Verdiende met Drukwerk’

Afgelopen week werd Marco Aarnink door Daan Stormink gevraagd voor zijn podcast “schouders eronder”. Luister gedurende een uur naar het verhaal van Aarnink.

Aarnink zegt op LinkedIn over Daan Stormink: “Als ik naar iemand opkijk, dan is het naar Daan. Hij verloor zijn vader in 2018 aan ALS, wist het verdriet om te buigen naar kracht, ging voor een scholarship in the US en kwam sterker terug dan ooit. Hoe hij zich vanuit levenservaringen, focus en doorzettingsvermogen heeft ontwikkeld tot wie hij nu is, maakt dat ik ontzettend veel bewondering heb voor deze jongeman.
Met hem deelde ik mijn verhaal.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK