Inflatie heeft grip op diverse ‘media abonnementen’

Uit een onderzoek onder 2000 Nederlanders door Panel Inzicht is gebleken dat Nederlander binnen een grillig patroon diverse abonnementen opzeggen. Binnen het segment media betreft het abonnementen op radio/tv, internet, mobiel, streamingdiensten, maar ook kranten en tijdschriften.

Onderzoek Slimster Abonnementen

Op nummer 4 bij mannen wordt het opzeggen van kranten vermeld (8,4%), terwijl tijdschriften niet in de ’top 5′ worden genoemd, die komen bij vrouwen daarentegen op nummer 3 (9,2%)

Slimster Opzeggingen Abo

16% binnen de doelgroep heeft een kranten abonnementen, 15% heeft een abonnement op een tijdschrift.

Bekijk het gehele onderzoek bij Slimster

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK